Egyéni angol nyelvtanfolyam - anyanyelvű magántanárral

Legyen saját anyanyelvi coach-ja!

Az egyéni angol nyelvtanfolyam során egy tapasztalt angol anyanyelvi tanár kizárólagos figyelmét élvezheti.

A tematikát még a tanfolyam elindítása előtt közösen, az Ön sajátos igényei figyelembe vételével alakítjuk ki.

100%-os figyelem

Az egyéni angol nyelvtanfolyam órái során a tanár csak Önre figyel, így gyorsabban tud fejlődni.

Az Ön igényeire alapozva

A témákat az érdeklődési köre alapján dolgozzák ki, így az órák élvezetesebbek és eredményesebbek is. Mindez akár az Ön irodájában is.

w

Beszédközpontú

Az 1:1 felállás fokozza a kommunikáció-központúságot. Az órán rengeteget fog beszélni angolul az új anyagok feldolgozása mellett.

Tanulóink véleménye az egyéni angol nyelvoktatásról

Teljes mértékben elégedett vagyok, mert olyan üzleti és munkahelyi témákkal kapcsolatos feladatok vannak az órán, mint amilyenekkel nap, mint nap találkozom. Tetszenek az óraindító bemelegítő beszélgetések és az a figyelem, ami rám összpontosul Patrick – anyanyelvi tanárunk – által. Így tovább Angol Intézet!

Havasi Zoltán

CEO, MOHAnet Zrt.

Maria munkája kíváló, nagyon tetszik, amit csinálunk és határozottan érzem a szakmai fejlődést! (úgy, hogy én magam is nyelvtanár vagyok eredetileg). Maria a kérésem alapján szigorúan kijavít. Jó értelemben szigorú velem, ami tetszik. Addig gyakorolunk egy nyelvtani szerkezetet, amíg nem megy tökéletesen. Olyan témaköröket, kifejezéseket veszünk, ami gyakorlatias és nagyon hasznos. Minden tetszik!

Tamási Krisztina

Amit az egyéni angol oktatással gyorsan elérhet

Tudás megszerzése az egyéni angol nyelvtanfolyam során

Tudás

Az órák koncentráltsága miatt rohamos tempóban halad a céljai felé. Ezért több eredményt ér el kevesebb idő alatt.

Önbizalom megszerzése az egyéni angol nyelvtanfolyam során

Önbizalom

Pont azt tanulja, amire szüksége van, így az önbizalma is nő. Helyt tud állni azokban a helyzetekben, amelyek leginkább fordulnak elő Önnel.

Sikerek elérése az egyéni angol nyelvtanfolyam után

Siker

A sok gyakorlás miatt nem csak elméletben tud majd angolul, hanem aktívan és sikeresen beszéli is! Alíg várja majd, hogy villogtassa az új tudását!

Tanulóink szerint ilyen angol anyanyelvű tanárainkkal tanulni

Chris mindig felkészült volt, megtervezte az órák anyagát úgy, hogy fejlődjek, rugalmas volt maximálisan, még késő órákban is tartott órákat. Nagyon tetszett az “élő kommunikáció”, azonnal javított Chris, ha hibáztam és ettől sokat fejlődtem. Az órák teljesen testreszabottak voltak, így mindent úgy csináltunk, ahogy elterveztük.

Sebők Péter

Nagyon szeretek Kimberlyvel tanulni. Maximálisam megfelelt az elvárásaimnak, mert az egyéni igényeimhez igazítottuk a témákat. Tetszik, hogy olyan témákról beszélgetünk, amelyek közel állnak hozzám. Maximálisan pozitív az összbenyomásom.

Donkó Ágnes

A magán angol tanár előnyei

a magán angol tanár - egyéni angol tanfolyam előnyei

Intenzív:
Tömény dózis igazi angolosságot kap. Mivel csak Ön és a tanár van, több lehetőséget kap a helyes kiejtés kialakítására, a nyelvtani hibák kijavítására, illetve az új nyelvi fordulatok begyakorlására.

Testreszabott, rugalmas tartalommal:
A fókusz lehet általános vagy üzleti, ezen belül Ön speciális témaköröket, célokat is helyezhet előtérbe. Igény szerint menet közben is van lehetőség a tematika és a célok módosítására.

Kommunikáció-központú:
Az egy órára jutó aktív beszélési idő a maximális, így a megszerzett tudást minél gyorsabban tudja a gyakorlatba átültetni.

Egyéni nyelvtanfolyamok aktuális díjszabása:

Óraszám: 30 vagy 60 órás csomag
Ár / 45 perc / fő 10.000 Ft
  • Az egyéni tanulásra hétköznap 10:00 óra és 15:00 óra között van lehetőség.
  • Minden alkalom minimum = 2 x 45 perc = 2 x 10.000 Ft
  • A táblázatban feltüntetett árak 45 perces órákra vonatkoznak 1 főre.
  • A kiválasztott csomag ára egy összegben, előre fizetendő.
  • Órák lemondása: az órákat legalább 72 órával előtte kell lemondani, kivéve a hétfői órákat, amelyek lemondását pénteken délig kell jelezni különben az óra megtartottnak számít.
  • Cégek esetében a feltüntetett ár mellé 27% ÁFA-t számítunk fel.

Tanuljon kényelmesen az Ön irodájában!

Tanáraink Budapest központibb részein – külön kiszállási díj nélkül – az Ön irodájához mennek.

Az egyéni angol tanfolyam alternatívái

 

Amennyiben kedvezőbb árú
vagy az egyéni tanfolyamnál elérhető 10:00 – 15:00 órás idősávon kívüli angol tanfolyamot keres,
akkor az alábbi kis létszámú (4 – 8 fős) órákat javasolnánk megoldásképp, melyeket szintén anyanyelvi tanáraink tartanak.

 

Kommunikációs Dopping – üzleti angol tanfolyam:

Ez egy beszédközpontú angol nyelvtanfolyam, melyet akkor ajánlunk, ha mielőbb szeretne olyan magabiztos angoltudásra szert tenni, melyet a hétköznapokon túl, a nemzetközi munka világában is eredményesen tud majd használni.

IELTS nyelvvizsga felkészítő tanfolyam:

Ez egy felkészítő képzés, melyet akkor ajánlunk, ha a nemzetközileg elismert IELTS nyelvvizsgára lenne szüksége külföldi munkavállaláshoz, tanulmányokhoz, kiköltözéshez vagy csak szimplán azért, mert szeretné felmérni tudását az egyik legnevesebb nyelvvizsgán.

Tanulói vélemény a csoportos tanfolyamról:

Örülök, hogy rátaláltam a nyelviskolátokra. Több tanfolyamon részt vettem és eddig kizárólag a privát órák hatékonyságában hittem, mert egyik csoportos tanfolyamon sem fejlődtem, nem úgy, mint veletek.

A kommunikációs dopping tanfolyamon Mikehoz járok, az órák érdekesek, nem tudom Mike hogyan csinálja, de 3 órán keresztül úgy tartja fent a figyelmet, hogy nem érzem magam fáradtnak és egy percig nem unalmas (szombat reggel ez kb lehetetlen küldetés). B2 szintről indultam neki a C1-nek, amitől kezdetben tartottam, de úgy látszik bevált, nagyon kell ugyan figyelnem ahhoz, hogy megfeleljek, de úgy érzem tudom tartani a ritmust a többiekkel. Órák közben nem érzem a tudásomat kevesebbnek, mint a csoporttársaimé és ezt biztos, hogy Mike hozzáállásának köszönhetem, pozitív visszajelzéseket és építő kritikákat kapok.

Az órák témái, az új szókincs változatos és ami fontosabb, a munkában is napi szinten használható, olyan ötleteket kaptam, amit biztosan fel tudok használni (strong line, soft line communications, team development). Az órák nagyon jól egymásra épülnek és játékos formában boncolgatunk komoly témákat. Rengeteget nevetünk, a csoportban mindenki élvezi órákat.

Próbáltam negatívumot is összeszedni, egyelőre nem sikerült. Lehet, hogy nektek a leírtak természetesek, de hidd el nem az, 20 éve itt-ott tanulom az angolt és tényleg lenyűgöz a hozzáállásotok és a felkészültségetek. Az elmúlt 10 évben nem tudtam B2 szintről továbblépni, ami most végre sikerült. Ajánlottalak benneteket több cégnek és biztos, hogy a jövőben is csak veletek fogok tanulni.

Somlyó Tímea

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Annyira biztosak vagyunk, hogy beválik Önnek az egyéni tanulás nálunk, hogy 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk érte!

Ha az első két alkalom után meggondolja magát, a teljes tanfolyam díját kérdés nélkül visszafizetjük!

egyéni angol nyelvtanfolyam 100%-os pénzvisszafizetési garancia

Jelentkezés egyéni angol tanfolyamra

 

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.