Üzenetküldése sikeres volt!

 

Köszönjük megkeresését, azonban előre nem látható ideig sajnos egyelőre nem lesz módunk újabb egyéni jellegű oktatások elvállalására, korlátozott tanári kapacitásunkból kifolyólag.
Az egyéni oktatás alternatívájaként érdemes lehet megfontolni kis létszámú (4 – 8 fős) Kommunikációs Dopping – üzleti angol tanfolyamunkat.
Ezen képzés során a tanulók a munkahelyi környezetben mindennaposan előforduló témákkal és szituációkkal találkozhatnak (például telefonos megbeszélések gyakorlása, prezentációk előadása stb, tematikáról részletesen itt).
Ezek a tanfolyamok 3 helyszínünkön (Roosevelt Irodaház, Duna Torony, Central Business Center) indulnak különböző időpontokban és több szinten (A2, B1, B2, C1), melyet szóbeli és írásbeli szintfelmérő előz meg.
Minden órát felkészült anyanyelvi tanárok tanítanak, több éves tapasztalattal.
Az alábbi videók egy kis ízelítő adnak arról, hogy az egyes szinteken mit is lehet tanulni:
  1. C1 (Mike O’Malley) – https://www.youtube.com/watch?v=OOXPvQcWlJw
  2. B2 (Daniel Robinson) – https://www.youtube.com/watch?v=fpYLAOe_oFc&t=2s
  3. B1 (Dominic Butler) – https://www.youtube.com/watch?v=tYcEd9sHlf0
  4. A2 (Kimberly Stakes) – https://www.youtube.com/watch?v=vkAnUfm0mx0
A tanfolyam aktuális információiról a következő linken találhat részleteket: https://angolintezet.hu/angol-tanfolyamok/uzleti-angol-tanfolyam/
Fontos megjegyeznünk, hogy a tanfolyamokra 100%-os visszafizetési garancia vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy a tanfolyam megkezdésének első 2 hetén belül (360 percnyi tanóra) bármilyen oknál fogva vissza szeretnék mondani a részvételt, a tanfolyam díjat kérdés nélkül visszafizetjük.
Továbbá van lehetőség számla kiállítására céges adatokkal is.
Kérdés esetén keressenek minket bizalommal a [email protected] email címen.

Üdvözlettel:
Az Angol Intézet Csapata