Online angol tanfolyam üzleti fókusszal
és anyanyelvi angol tanárral

Tanuljon online angolul kényelmesen bárhonnan!

Az Angol Intézet kiváló anyanyelvi tanárai, akár online angol tanfolyam kereteiben is segíthetnek nyelvi céljainak elérésében, míg a Budapesten élőknek továbbra is 3 helyszínen érhető el az üzleti angol oktatás.

Az online nyelvtanfolyammal helytől függetlenül lehetőséget kap arra, hogy munkához szükséges nyelvtudását fejlessze tapasztalt angol anyanyelvű tanáraink egyikével.

online angol nyelvtanfolyam kényelmesen az otthonából

Kényelem

Nem kell dugóban várakozni, a parkolással bíbelődni. Helyette a saját bögréjéből kellemesen kávézhat otthon, miközben online csoportos angol órát vesz angol anyanyelvű tanárával.

online angol tanfolyam bárhonnan kényelmesen

Szabadság

Nincsen helyhez kötve, angol tudását a világ szinte bármely pontjáról fejlesztheti, legyen külföldön, otthon a kertben, az irodában, vagy akár a Balaton partján.

online angol nyelvtanfolyam anyanyelvi angol tanárral

Felszabadult idő

Online angol tanulással rengeteg időt nyer. Így több ideje marad a családra, barátokra, munkára, sportra, kikapcsolodásra vagy akár még több angoltanulásra.

Kinek ajánljuk üzleti angol fókuszú online nyelvtanfolyamainkat?

  • Külföldön, vidéken élőknek – akik szeretnének nálunk, anyanyelvi tanárral tanulni, de olyan helyen laknak, ahonnan nehezen tudnak minket személyesen elérni.
  • Kismamáknak, otthonról dolgozóknak – akik szeretnének tanulni, de nehezen tudják megoldani, hogy pár órára eljöjjenek otthonról.
  • Elfoglalt fővárosi üzletembereknek – akik egyszerűen nem szeretnének a budapesti autóforgalommal vagy a zsúfolt tömegközlekedéssel megküzdeni.

Tematikánk, avagy milyen témákra számíthat a nemzetközi munka világára szabott online angol tanfolyam során.

például: C1-es szint, első modulja így néz ki:

w

1. Hét: Networking

5. Hét – Vezetés és menedzsment

|

9. Hét – Fordítás

2. Hét – Hivatalos email írása

6. Hét – Marketing és a reklámok

10. Hét – Felhasználási feltételek

3. Hét – munkahelyi stresszkezelés

7. Hét – Assessment Centre

11. Hét – Diplomáciai kapcsolatok

4. Hét – Startup-ok

8. Hét – Együttműködés és delegáció

12. Hét – Prezentáció

w

1. Hét: Networking

2. Hét – Hivatalos email írása

3. Hét – munkahelyi stresszkezelés

4. Hét – Startup-ok

5. Hét – Vezetés és menedzsment

6. Hét – Marketing és a reklámok

7. Hét – Assessment Centre

8. Hét – Együttműködés és delegáció

|

9. Hét – Fordítás

10. Hét – Felhasználási feltételek

11. Hét – Diplomáciai kapcsolatok

12. Hét – Prezentáció

Induló online angol nyelvtanfolyamok

12 hetes délutáni vagy esti
online üzleti angol nyelvtanfolyam

Önnek való, ha üzleti angol fókuszú online tanfolyamon szeretne tanulni anyanyelvi tanárral heti 2 hétköznapon, hétfő és szerda vagy kedd és csütörtök délutáni és esti időpontban 12 héten keresztül.

hétköznap esti vagy délutáni online angol tanfolyam
Tanfolyam időtartama: 12 hét – 48 óra
Intenzitás: Heti 2 alkalom
(2x90 perc)
Órák napjai: • Hétfő – Szerda*
• Kedd – Csütörtök
Időpontok: • 16:45-18:15 vagy
• 18:30-20:00
Tanfolyam ideje: Jan. 6-tól Márc. 26-ig
Csoportméret: 4 – 8 fős
Szintek: B1 és B2 
Jelentkezési határidő: December 6.
Fizetési határidő: Január 10.
Tanfolyam ára: • Havi részlet: 48.000Ft
• Egy összeg
: 135.000Ft
(100% garancia)

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Annyira biztosak vagyunk benne, hogy beválik Önnek a csoportos online angol tanfolyam anyanyelvi tanárunkkal, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk érte!

Ha 360 percnyi tanórán belül (tanfolyamtól függően 2 vagy 4 alkalom) meggondolja magát, a teljes tanfolyam díját kérdés nélkül visszafizetjük!

online üzleti angol képzés 100%-os pénzvisszafizetési garanciával

Fizetési megoldások a 12 hetes angol nyelvi képzésre banki átutalással

Egyösszegű banki átutalás: 135.000 Ft / 12 hét.

A jelentkezési űrlap kitöltése után a rendszer automatikusan számlát állít ki a megadott adatok alapján, melyben megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat és az alapján tudja rendezni a tanfolyam díját. 3 hetes intenzív és a 6 hetes félintenzív üzleti angol tanfolyamok esetén csak ez a fizetési opció választható.

Havi részletekben banki átutalással: 48.000 Ft / hó

Miután kitöltötte a részletes jelentkezési űrlapot a rendszer automatikusan számlát állít ki a megadott adatok alapján, melyben megtalálja az első részlet utalásához szükséges adatokat és az alapján tudja rendezni a tanfolyam első havi díját. A további részletek számláit minden hónapban emailben küldjük, valamint a kedvezményeket mindig az utolsó havi számla díjából vonjuk le.

Gyakori kérdések az angol nyelvtanfolyammal kapcsolatban

Mit is takar az "üzleti angol" nyelvtanfolyam?

Röviden: szókincs és készségfejlesztés a munkában használt területeken. A szókincsről a változatos témák gondoskodnak, míg a készségfejlesztésről a témák feldolgozásának módszertana. Ha erről részletesebben szeretne olvasni, akkor a legegyszerűbb, ha megnézi a nyelvtanfolyamhoz tartozó tematikát ezen a linken.

Továbbá bemásolnánk ide, hogy egy korábbi tanulónk mit mondott a nyelvtanfolyam tematikájával kapcsolatban: “Kicsit féltem, hogy csak üzleti fókusszal dolgozunk majd, szigorú üzleti szövegezéssel. Az tetszik nagyon, hogy egyrészt minden anyagban a nyelvtani részeket is erősítjük, másrészről pedig olyan alapvető dolgokat gyakorlunk és rögzítünk, melyek nem csak a szigorúan vett üzleti életben hasznos, hanem a hétköznapokban is hasznát vesszük a gyakorlásokkal. Nagyon jó, hogy Tim angol anyanyelvű és így a kiejtés, a szófordulatok is segítenek.” – Sz. Erzsébet

Ingyenes próbaórára van-e lehetőség?

Ingyenes próbaórára nincsen lehetőség az üzleti angol tanfolyam előtt, azonban a 100%-os pénz visszafizetési garancia megoldást kínál erre a kérdésre. Ugyanis ez az elégedettségi garancia, minden tanfolyamot befizető tanulónk számára biztosítja a lehetőséget, hogy ha 360 percnyi tanóra után meggondolná magát vagy valamiért mégsem tudna a tanfolyamon részt venni, akkor mi kérdés nélkül visszafizetjük a tanfolyam díját.

Lényegében ez felér 4 ingyenes próbaórával, így ebben az értelmezésben van lehetőség ingyenes próbaórára a tanulni vágyók számára.

Hogyan történik a szintfelmérés?

Online: Az online angol tanfolyamok A2, B1, B2 illetve C1 szinten indulnak. Ha nem tudná jelenleg milyen szinten van, töltse ki akár most online szintfelmérőnket és azonnal megtudhatja. A tanfolyamon való részvételhez mindenképp szükséges ennek a szintfelmérőnek a kitöltése.

Szóban: Továbbá miután kitöltötte részletes jelentkezési űrlapunkat, egyik tanárunk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon és egy 5-10 perces beszélgetés során felméri kommunikációs szintjét. Bár tapasztalataink alapján a telefonos interjú bizonyult a leghatékonyabbnak, igény esetén lehetőség van skype-os vagy személyes szóbeli elbeszélgetésre is.

A felmérők során hangsúlyosabb valamivel a szóbeli szintfelmérő eredménye, mivel ez egy beszédközpontú angol tanfolyam. Így a két szintfelmérő eredménye alapján osztjuk be nyelvi szintjének megfelelő csoportba. Hogy végül milyen szintű csoportba került és mely tematikát fogják az órán venni, arról a tanfolyam megkezdése előtt óraszervező kollégánk fogja értesíteni Önt email-ben.

Tanfolyamot folytató vagy visszatérő tanulók számára nem szükséges a szintfelmérő folyamaton ismételten részt venni, ha az előző tanfolyam óta nem telt el több mint 6 hónap.

Hányan leszünk a csoportban és hány fő szükséges a tanfolyam elindulásához?

A tanfolyam 4 – 8 fős csoportokban zajlik, így ha már 4 fő összejön adott szinten, helyszínen és időpontban, akkor elindítjuk a kis létszámú csoportot.

Azt, hogy a fenti megadott határokon belül hányan lesznek pontosan a csoportban csak a jelentkezés lezárulta után tudjuk megmondani. Ugyanis ehhez nekünk először látnunk kell, hogy hányan jelentkeztek (1) adott időpontban és (2) adott nyelvi tudásszinten. Miután ismerjük ezt a 2 tényezőt, utána meg tudjuk megmondani hányan lesznek pontosan a csoportban. Értelemszerűen ez az információ csak a jelentkezési határidő után a jelentkezések beérkezésével áll rendelkezésünkre.

Hasonló szinten lévőkkel leszek egy csoportban?

Természetesen igen. Azért, hogy ezt elérjük minden jelentkezőnek ki kell töltenie egy online szintfelmérő tesztet, továbbá egy 5-10 perces telefonos, személyes vagy skype-on történő (amelyik a legmegfelelőbb Önnek) beszélgetésen kell részt vennie. Azonban hozzáfűznénk, hogy bizonyos mértékben mindig vannak különbségek és nincs 100%-osan azonos tudásszintű csoport, hiszen mindenki más tanárnál ezernyi téma szókincsében szerzett ismereteket, különböző ideig tanult és más a passzív tudása is.

Ezeknek a különbségeknek az áthidalása szakképzett, nemzetközi képesítéssel rendelkező anyanyelvi angoltanáraink feladata, akik ennek teljes mértékben igyekeznek eleget tenni. Amennyiben mégis úgy érezné, hogy az Ön csoportja erősebb vagy gyengébb, mint szeretné, akkor ha jelzi felénk természetesen van mód csatlakozni más erősebb vagy gyengébb csoportokba.

A tanfolyam díjának befizetésére milyen lehetőségek vannak?

Az üzleti angol tanfolyam árának befizetése banki átutalással lehetséges egyösszegben vagy részletekben lehetséges. Az ezzel kapcsolatos részletekről és teendőkről a jelentkezési űrlap kitöltése után automatikus válasz emailben értesítjük.

Illetve a részletfizetésről több információt is megtudhat a “Részletfizetésre van-e lehetőség online angol tanfolyam során?” címen lent található gyakran ismételt kérdésnél.

Részletfizetésre van-e lehetőség az angol tanfolyam során?

Részletfizetésre van lehetőség. Az online angol tanfolyamon való részvétel biztosítása érdekében elég a 12 hetes képzés első havidíját befizetni a jelentkezési határidőig, azonban a tanfolyamon csak akkor lehet résztvenni, ha ez az első havidíj már be van fizetve. Ezen fizetési megoldás választása esetén a havi díjrészleteket a tanfolyam időtartamáig – legalább 3 hónapig – kell fizetni.

Ennek megszakítása csak garanciális idő alatt lehetséges, félbeszakított tanfolyam (ezáltal következő tanfolyamra átvitt órakreditek) esetén is szükséges a 3 havi díjrészlet befizetése.

A havi részletfizetés banki átutalással lehetséges a jelentkezési űrlap kitöltése után küldött számla alapján, ebben megtalálhatja az utaláshoz szükséges információkat. A további részletek számláit a következő hónapokban emailben küldjük, valamint a kedvezményeket mindig az utolsó havi számla díjából vonjuk le.

Mikorra szükséges a tanfolyam díját befizetni?

Az online üzleti angol nyelvtanfolyam árát legkésőbb a megadott fizetési határidőig kell befizetni, amennyiben ez nincs megadva, akkor pedig a jelentkezési határidőig. Arról, hogy ez mikor is van, részletes információkat talál az induló tanfolyamok pont alatt talál.

Mi történik ha mégsem indulna a tanfolyam, de befizettem a díját?

Amennyiben a meghirdetett online angol nyelvtanfolyam mégsem indulna az adott időpontban, az adott helyszínen és szinten, akkor két lehetséges opció lép életbe:

  • 4-5 munkanapon belül visszautaljuk a tanfolyam teljes díját.
  • Vagy fel szoktunk ajánlani másik időpontot, ha van erre lehetőségünk. Amennyiben ez megfelel Önnek, akkor indulhat is az angol tanfolyam, ha mégsem, akkor az 1-es pont lép életbe és 4 – 5 munkanapon belül visszafizetjük a tanfolyam teljes árát.

(A pénzvisszafizetési garancia is hasonlóképpen működik.)

Indul-e a csoport az én preferenciáimmal és ha igen, mikor tudom meg?

Fel szokott merülni kérdésként, hogy például Kedd – Csütörtöki tanfolyam indul-e majd, mert akkor jelentkeznék? Erre a kérdésre azért nem tudunk egyértelműen válaszolni, mert a csoportokat csak a jelentkezési határidő után alakítjuk ki azokból a tanulókból, akik jelentkeztek az online angol tanfolyamra. Ennek a jelentkezésnek a véglegesítése 4 fontos lépésből áll:

  1. Jelentkezési űrlap kitöltése – tanulói preferenciák megismerése.
  2. Írásbeli szintfelmérő kitöltése.
  3. Szóbeli szintfelmérő telefonon (lehet Skype vagy személyes is) egyik tanárunkkal.
  4. Tanfolyam díjának átutalása (ha nem indulna Önnek megfelelő tanfolyam 48 órán belül visszautaljuk a teljes összeget).

Azokból, akik ezeken a lépéseken végigmennek kialakítjuk a szintjüknek, illetve helyszíni és időpontbeli preferenciáknak megfelelő csoportokat. A csoportok megalakulásáról az angol tanfolyam indulása előtti 1 – 3 napon belül minden jelentkezőt részletesen tájékoztatunk.

Ha mégsem indulna az üzleti angol tanfolyam az Ön által megadott preferenciák szerint akkor ajánlunk más hasonló tudásszintű csoportot más időpontban vagy helyszínen. A 100%-os pénzvisszavizetési garanciának köszönhetően kockázat nélkül kipróbálhatja, hogy megfelel-e Önnek ez a “B-terv”.

Vagy, amennyiben ez biztosan nem felelne meg, visszaigényelheti az online angol tanfolyam addig befizetett teljes díját, amit 4 – 5 munkanapon belül is visszautalunk, amint elküldik tanfolyamszervezőnknek a [email protected] email címre bankszámlaszámukat.

Abban az esetben, ha ezen feltételek mellett sem szeretné befizetni a tanfolyam díját, amíg nem tudjuk 100%-os bizonyossággal, hogy lesz Önnek megfelelő csoport, de mégis érdekelné az angol tanfolyam, akkor várólistára tesszük, amivel vállalja a kockázatát annak, hogy kiszorul a csoportból, mert csak azok kerülnek be biztosan elsőre, akik befizették a tanfolyam díját.

Munkáltatóm / Cég nevére ki lehet állítani a számlát?

Természetesen igen, semmi akadálya. Ehhez csupán annyi szükséges, hogy a részletes jelentkezési űrlapon az erre irányuló kérdésnél ezt jelezze nekünk.

Szükséges-e valamilyen könyv vagy segédanyag a tanfolyamhoz?

Az órák során a tanárok mindig biztosítják a tanuláshoz szükséges anyagokat, Önnek nem szükséges semmi továbbit megvásárolnia, elég ha egy tollal és füzettel készül az igény szerinti jegyzeteléshez. Ettől függetlenül tanárától kérhet tanácsot tankönyv vásárlásra és ezekből kiegészítő feladatokat.

Hiányzás esetén van-e lehetőség pótolni a kihagyott órát és tananyagot?

Korábban lehetett, mára azonban ezt eltöröltük és más megoldást vezettünk be. Egyrészt kérésre a tanár elküldi a tanóra tananyagát és a házifeladatot a hiányzó tanulónak. Ezt a tanulónak külön és közvetlenül a tanártól kell kérni. Továbbá hiányzás esetén arra van lehetőség, hogy azoknak az óráknak a díját amelyeken a tanuló nem tudott részt venni, azokat újrajelentkezés esetén levonjuk a következő jelentkezéskor az online angol tanfolyam árából 360 percig (nem elvárás, hogy az egyből következő tanfolyamra jelentkezzen, visszavárjuk később is).

Így például egy Hétfő – Szerdai tanfolyam esetén egy alkalom 90 perces, így 4 db alkalmat lehet úgy hiányozni, hogy azt a következő, egyből folytatódó angol tanfolyam díjából le lehet vonni. Így például jelenleg egy 90 perces alkalom összege 5.625Ft időarányosan, így 22.500Ft-ig lehet levonni a következő nyelvtanfolyam összegéből a hiányzásokat, illetve ennek jelzése a jelentkezési űrlapon történik.

Tanfolyam indulása után van-e lehetőség csoportot váltani?

Bár írásbeli és szóbeli szintfelmérő is megelőzi az online angol nyelvtanfolyam kezdetét, mégis találkoztunk már azzal a kéréssel, hogy egy tanulónk szeretne csoportot váltani, mert a jelenlegi csoportja számára túl gyenge vagy túl erős vagy időközben kiderült, hogy másik helyszín lenne inkább megfelelő.

Ilyen esetekben mindig igyekszünk rugalmasak lenni és amennyiben van hely olyan szintű csoportban ahová a tanuló szeretne menni az adott időpontban, valamint a tanár és a nyelviskola szakmai véleménye is támogatja a váltást (amennyiben szinttel kapcsolatos váltásról van szó), akkor ennek a kérésnek örömmel eleget tudunk tenni a pénzvisszafizetési időszak alatti első két hétben.

Egyetlen dolgot szoktunk mindig kérni a tanulóktól, ha valamit másképp szeretnének, jelezzék nekünk időben elérhetőségeinken és mi szívesen segítünk, változtatunk, hogy az ő igényeiket maximálisan kielégítsük.

Ha lemaradtam a jelentkezésről be lehet-e csatlakozni?

Az angol tanfolyam indulását követő 3 hétben van lehetőség becsatlakozásra szintfelmérő után a szintjének és preferenciáinak megfelelő csoportba, amennyiben van szabad hely a csoportban, ezt sajnos nem mindig tudjuk garantálni, ezért is érdemes időben jelentkezni.

Ekkor a tanfolyam díját időarányosan csökkentjük ezáltal rendezve a különbözetet. Részletfizetés választása esetén a csökkentett díj a 3. (utolsó) részletből kerül levonásra.

Ezen időszak letelte után már csak a következő turnusra lehet jelentkezni, hogy a tanulók zavartalanul tanulhassanak csoportjaikban angoltanárukkal.

A közép vagy felsőfokú nyelvvizsga elérésében is tud segíteni az angol nyelvtanfolyam?
Általános nyelvvizsga célok esetén sokkal inkább az IELTS nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunkat ajánljuk, azonban ha gazdasági / szakmai nyelvvizsgát szeretne tenni, akkor ezt a tanfolyamot érdemes választani, ugyanis a szóbeli és hallott szövegértési részét tekintve egyértelműen felkészíti az online üzleti angol tanfolyam, míg egy gazdasági nyelvvizsga írásbeli részére elsősorban szókincs szempontból.
Nyelvtant tekintve az órák során jellemzően a beszéd közben felmerülő hibákat javítják tanáraink és ezeket a nyelvtani részeket átbeszélik. Azonban ha olyan típusú nyelvvizsgát választana, ahol tipikusan a nyelvtani kivételek ismeretére van szükség és alapvetően nyelvtanközpontú írásbeli feladatok szerepelnek (pl. az általános kétnyelvű nyelvvizsgák), akkor az ilyen típusú nyelvvizsgára kevésbé készít fel a képzés.
Ezen üzleti angol tanfolyam keretében a való életre készítjük fel tanulóinkat és kevésbé a 100%-os tökéletességű nyelvtani helyességre.
Mik a pénzvisszafizetési garancia részletei?

Ha jelentkezik és elkezdődik a tanfolyam, azonban 360 percnyi tanórán belül bármilyen oknál fogva meggondolná magát és nem szeretné az angol tanfolyamot végig járni, akkor ezt a [email protected] e-mail címre jelezze nekünk, így ekkor a Nyelviskola vállalja, hogy a teljes addig befizetett tanfolyami díjat visszautalja az Ön által megjelölt bankszámlaszámra 4 – 5 munkanapon belül.

A 360 percnyi tanóra visszafizetési garancia időszaka a honlapon meghirdetett első tanfolyami alkalommal indul. Illetve később becsatlakozó vagy csoportot váltó tanuló esetében attól az órától indul a garanciális időszak, amikor először lehetőséget kap arra, hogy a tanfolyamon résztvegyen. A visszafizetési garancia időszaka nem tolódik ki azzal, ha valami miatt egy vagy több alkalommal nem jár órára.

Mi történik, ha váratlan ok miatt félbe kell hagynom a tanfolyamot?

Ha a pénzvisszafizetési garancián túl a tanuló valamilyen váratlan ok miatt mégsem tudja a tanfolyamot végigjárni ezt jelezheti a nekünk a [email protected] e-mail címre. Ilyen esetben a fennmaradó órákra egy időarányos órakreditet állítunk ki a tanulónak, melyet egy későbbi az Angol Intézet által szervezett online angol tanfolyamon, IELTS nyelvvizsga felkészítő tanfolyamon vagy a Westport English School által szervezett gyerek angol nyelvtanfolyamokon használhat fel a kiállítástól számított egy évig. 

Így például ha adott napon, mikor jelzi felénk a tanuló, hogy nem tud többé órára járni, azonban még 8 alkalom van vissza az angol tanfolyamból, akkor a 8 alkalommal arányos értékű órakreditet állítunk ki. Ez az órakredit harmadik személyre átruházható a tanuló által, azonban nem kombinálható a hiányzott órák után levonható kedvezménnyel.

Végül fontos megjegyezni, hogy havi részletfizetés esetén félbeszakított tanfolyamnál is be kell mind a három havi részletet maradéktalanul fizetni, hisz ebből vonható le az órakredit kedvezmény egy következő tanfolyam során.

Jelentkezési határidő az online angol tanfolyamra

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Jelentkezési űrlap – online angol tanfolyam üzleti angol fókusszal