Jelentkezése sikeres volt!

Köszönjük, hogy jelentkezett Kommunikációs Dopping – üzleti angol tanfolyamunkra.

Az imént egy általános tájékoztató emailt, továbbá egy elektronikus számlát küldtünk külön e-mailben, melyben megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat (cégnév, bankszámlaszám, összeg), ez alapján tudja utalással rendezni a tanfolyam díját.

Abban az esetben, ha nem látja ezt az üzenetet emailjei között, akkor mindenképp ellenőrizze a spam mappában is vagy keressen rá erre az email tárgyra: Számla az Angol Intézet weboldaláról.

Amennyiben így sem találna az üzenetet, akkor kérjük hívjon fel minket a +36-70-624-9174 számon, mert elképzelhető, hogy rosszul adta meg email címét, mely az elsődleges kapcsolattartási csatorna a tanfolyam részleteivel kapcsolatban.

Jelentkezéshez mindenképp szükséges, hogy kitöltse online szintfelmérőnket email címét megadva (ha ezt még nem tette meg) azért, hogy megtalálhassuk Önnek a legmegfelelőbb csoportot és tanárt.

A szóbeli szintfelmérőt illetően a felmérő tanárunk a jelentkezési / fizetési határidő előtt mindenképen keresni fogja Önt a megadott telefonszámon.

Hogyan kerülje el, hogy az általunk küldött tanfolyammal kapcsolatos fontos emailek a Spam / Promotions / Update mappába érkezzenek? 

Néhány tanulónk jelezte, hogy a tőlünk érkező emailek a Spam / Promotions / Update mappájukba kerülnek, és emiatt nem, vagy csak később értesülnek fontos információkról. Ha egyszerűen el akarná kerülni, akkor érdemes tenni ez ellen.

Amennyiben Gmail fiókja van, kövesse a következő rövid útmutatót:

  1. Első lépésként navigáljunk a www.gmail.com-ra, és jelentkezzünk be, ha még nem tettük meg.
  2. Második lépésként kattintsunk a Google Apps gombra (9 darab pötty egymás mellett/alatt) a jobb felső sarokban, majd válasszuk ki a Contacts-ot.
  3. A megjelenő ablakban kattintsunk a Create Contact gombra.

 

4. Negyedik lépésként a megjelenő ablakban töltsük ki az új kontaktra vonatkozó információkat, és adjuk meg az email címet, amelyről érkező leveleket nem szeretnénk, ha a Spam-be kerülnének. Ha végeztünk, kattintsunk a Save gombra!

 

Ha más email szolgáltatót használ, akkor pedig ezek a leírások segíthetnek: