Jelentkezése sikeres volt!

Köszönjük, hogy jelentkezett Kommunikációs Dopping – üzleti angol tanfolyamunkra.

1) Abban az esetben, ha a havi részletekben történő bankkártyás fizetést választotta és ezt az oldalt látja, akkor a fizetés beállítása sikeresen megtörtént.  Amennyiben valamely kedvezményt igényelte, ezt 5-10 munkanapon belül (PayPal-tól függően) visszautaljuk a bankkártyájához kapcsolódó számlájára.

2) Ha az egy összegben történő banki átutalást választotta, akkor az imént elektronikus számlát küldtünk külön e-mailben, melyben megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat (cégnév, bankszámlaszám, összeg), ez alapján tudja utalással rendezni a tanfolyam díját. Abban az esetben, ha nem látja ezt az üzenetet emailjei között, akkor mindenképp ellenőrizze a spam mappában is vagy keressen rá erre az email tárgyra: Számla az Angol Intézet weboldaláról.

Jelentkezéshez mindenképp szükséges, hogy kitöltse online szintfelmérőnket email címét megadva (ha ezt még nem tette meg) azért, hogy megtalálhassuk Önnek a legmegfelelőbb csoportot és tanárt.

A szóbeli szintfelmérőt illetően a felmérő tanárunk a jelentkezési / fizetési határidő előtt mindenképen keresni fogja Önt a megadott telefonszámon.

Hogyan kerülje el, hogy az általunk küldött tanfolyammal kapcsolatos fontos emailek a Spam / Promotions / Update mappába érkezzenek? 

Néhány tanulónk jelezte, hogy a tőlünk érkező emailek a Spam / Promotions / Update mappájukba kerülnek, és emiatt nem, vagy csak később értesülnek fontos információkról. Ha egyszerűen el akarná kerülni, akkor érdemes tenni ez ellen.

Amennyiben Gmail fiókja van, kövesse a következő rövid útmutatót:

  1. Első lépésként navigáljunk a www.gmail.com-ra, és jelentkezzünk be, ha még nem tettük meg.
  2. Második lépésként kattintsunk a Google Apps gombra (9 darab pötty egymás mellett/alatt) a jobb felső sarokban, majd válasszuk ki a Contacts-ot.
  3. A megjelenő ablakban kattintsunk a Create Contact gombra.

 

4. Negyedik lépésként a megjelenő ablakban töltsük ki az új kontaktra vonatkozó információkat, és adjuk meg az email címet, amelyről érkező leveleket nem szeretnénk, ha a Spam-be kerülnének. Ha végeztünk, kattintsunk a Save gombra!

 

Ha más email szolgáltatót használ, akkor pedig ezek a leírások segíthetnek: