Jelentkezése sikeres volt!

Köszönjük, hogy jelentkezett Kommunikációs Dopping – üzleti angol tanfolyamunkra.

1) Amennyiben a havi részletekben történő bankkártyás fizetést választotta és ezt az oldalt látja, akkor a fizetés beállítása sikeresen megtörtént. Amennyiben valamely kedvezményt igényelte, ezt 5-10 munkanpon belül (PayPal-tól függően) visszautaljuk a bankkártyájához kapcsolódó számlájára.

2) Ha az egy összegben történő banki átutalást választotta, akkor az imént elektronikus számlát küldtünk külön e-mailben, melyben megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat (cégnév, bankszámlaszám, összeg), ez alapján tudja utalással rendezni a tanfolyam díját. Abban az esetben, ha nem látja ezt az üzenetet emailjei között, akkor mindenképp ellenőrizze a spam mappában is vagy keressen rá erre az email tárgyra: Számla az Angol Intézet weboldaláról.

Jelentkezéshez mindenképp szükséges, hogy kitöltse online szintfelmérőnket email címét megadva (ha ezt még nem tette meg) azért, hogy megtalálhassuk Önnek a legmegfelelőbb csoportot és tanárt.

A szóbeli szintfelmérőt illetően a felmérő tanárunk a jelentkezési / fizetési határidő előtt mindenképen keresni fogja Önt a megadott telefonszámon.