Angol Intézet - Biztos nyelvtudás az üzleti életben!

 

Kihelyezett céges angol nyelvoktatás – angol anyanyelvi tanárokkal

“Nehogy meg kelljen szólalni” helyett “Ide nekem az oroszlánt is!” érzés, ha angolul kell beszélni. A tényleges tudás mellett önbizalmat adunk tanítványaink kezébe. Mindezt azért, hogy az üzleti életben sikeresen léphessenek fel külföldi partnereik előtt. Az Angol Intézetnél végzett céges angol nyelvoktatás ebben segíti dolgozó felnőttek százait.

 kihelyezett-ceges-angol-nyelvoktatas-uzleti-angol-tanfolyamokon anyanyelvi tanárokkal.

Hogyan is?

  • Szakmailag kíváló és emberileg inspiráló angol anyanyelvi tanárokkal az élő angolt tanítjuk, autentikus kiejtéssel.
  • Beszédközpontú, üzleti angol tanfolyamok: nálunk ezt jelenti a céges angol nyelvoktatás.
  • Tanáraink a cége irodájához mennek a kihelyezett vállalati nyelvoktatás során, hogy a munkatársak kényelmesen tanuljanak, és több időt tudjanak a hatékony munkavégzésre fordítani.
  • Kislétszámú (1-8 fős) képzéseket szervezünk, hogy Ön, illetve munkatársai minél többször jussanak szóhoz.

Elégedett ügyfeleink, akik már minket választottak:

Ügyfelünk véleménye
a céges nyelvtanfolyamunkról és a közös munkáról

Nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező fordítóiroda tulajdonosa vagyok. Bár több nyelven beszélek magas színvonalon, a kapcsolatok ápolásában akadályozott a középszerű angol nyelvtudásom, nehezen értettem meg az anyanyelvi beszélőket, zavart, hogy nem elég adekvát a szókincsem. Számos szakmai tartalom megértése is gondot okozott.

Több cégtől kértem ajánlatot, jellemzően nem tudtak alkalmazkodni az időbeosztásomhoz, nem volt anyanyelvi tanáruk vagy épp a próbaóra alatt kiderült, a javasolt tanár nem volt kellően tájékozott az engem érdeklő témákban.

Pár meddő próbálkozás után végre rátaláltam az Angol Intézetre, ahol egyéni órák keretén belül már 3 éve tanulok. A tanár a munkahelyemre jön, de ha elfoglalt vagyok, akár online órát is biztosítanak, ez a rugalmasság egyedülálló. A 3 év alatt két anyanyelvi tanárom is volt, mindkettővel nagyon elégedett voltam illetve vagyok. Az órák az anyanyelvi tanárokkal mindig kommunikáció központúak, változatosak. 

Az órák lazák és jó hangulatúak, mégis sokat fejlődöm, már minden nehézség nélkül megértem az anyanyelvi beszélőket, nem probléma a szakmámról és az aktuális témákról igényesen beszélni.

A nyelvtudásom fejlődése természetesen kihat a cégemre is, hiszen már nem jelent gondot telefonon, skype-on vagy épp személyesen elbeszélgetni a partnerekkel, továbbá szakmai rendezvényeken is bátran megszólalok. Ennek köszönhetően erősödtek a külföldi kapcsolatok, jobban prosperál az Edimart.

Ajánlom az Angol Intézetet azoknak az üzletembereknek és cégeknek, akiknek fontos, hogy a nyelvtanárral változatos, színvonalas témákról tudjon beszélni, akik szeretnék bővíteni a szókincsüket és szeretnének magabiztos nyelvhasználókká válni az üzleti életben és a magánéletben egyaránt.

Balázs Márta

Ügyvezető igazgató, Edimart

Amire szert tehetnek cégük dolgozói, ha minket választanak?

 kihelyezett céges-angol-nyelvoktatásunkon önbizalmat szerezhetnek munkatársai

Önbizalom

A tényleges tudás és nyelvi készségek fejlesztésével együtt az önbizalma is nő. Alig várja majd, hogy lehetősége legyen angolul megszólalni.

tegyen-szert-tudásra-kihelyezett-céges-angol-nyelvoktatás-során2

Tudás

Aktív órákon és sok gyakorlási lehetőség mellett biztos és használható nyelvtudásra tesz szert. A meglévő passzív angol tudását aktiváljuk, ezen kívül új, hasznos kifejezéseket sajátít el, melyek hasznára lesznek az üzleti, illetve munka világában.

siker kihelyezett céges-angol-nyelvoktatás során

Siker

Egyszer csak azt veszi észre, hogy gátlások nélkül folyékonyan és magabiztosan kommunikál. A kollégiái, ügyfelei, és partnerei csak úgy lesnek!

Farkas Mártának, a Revco Kft. cégvezetőjének tapasztalata az Angol Intézettel

Két évvel ez előtt, merült fel az igény, hogy cégünk holland származású, magyarul nem beszélő ügyvezetője mellé frissen alkalmazott asszisztensünk angol tudását csiszoljuk. Olyan jó visszajelzéseket kaptunk és olyan látványos volt a fejlődés, hogy több kollégám is csatlakozott.

Így amikor egy külföldi továbbképzés miatt nekem volt szükségem angol tudásom leporolására, nem volt kérdés, hogy Michaelt – az Angol Intézet alapítóját – hívom fel.

Nagyon intenzíven, egyszerre két tanárral kezdtem meg a munkát és az Angol Intézet rugalmasságára jellemző, hogy az órák egy részét online formában tudtam felvenni. Elfoglalt ember lévén ez hatalmas segítség volt. A tantermi órák, nyelviskolára egyáltalán nem jellemzően, luxus irodaépületben zajlottak.

Én már nagyon sok helyen, nagyon sok formában tanultam nyelvet, kezdve a múlt századi iskolai orosz oktatáson, különböző tanfolyamokon és magántanárokon át, így komoly összehasonlítási alapom van.

Az Angol Intézetnél éreztem először, hogy rám figyelnek és nem megtanítani akarnak nekem valamit ami elő van írva, hanem engem akarnak fejleszteni és a legjobbat kihozni belőlem. Nagyon figyelnek a miértekre is és nem csak a hogyanokra.

Ezek mellett mégis a legfontosabbnak azt tartom, hogy megtanítottak angolul gondolkozni.

Farkas Márta van Beem

Cégvezető, Revco Kft.

Tökéletes receptünk a biztos angol nyelvű kommunikációhoz!

tapasztalt-angol-anyanyelvű-tanár-kihelyezett-céges-angol-tanfolyamot-tart

Tapasztalt angol anyanyelvi tanárok

Óráink mindegyikét diplomás, nemzetközi tanári képesítessel rendelkező angol anyanyelvű (Anglia, Írország, USA) tanárok tartják. Mindannyian több év releváns tanítási tapasztalattal bírnak és mindenük a tanítás.

kommunikáció-központú-kihelyzett-céges-angol-nyelvoktatás-nyelvtanfolyam

Kommunikáció-központúság

Az Angol Intézetnél a céges angol nyelvoktatás keretében kis létszámú, 1-6 fős tanfolyamok indulnak. Ez azt jelenti, hogy óra közben a tanfolyam résztvevői többször jutnak szóhoz és több lehetőséget kapnak a nyelv magabiztos elsajátításához.

 látványos-fejlődés-a-kihelyezett-céges-angol-nyelvtaoktatás-során

Látványos fejlődés

A céges angol nyelvoktatás során a korábban tanultak elmélyítése, a kötetlen kommunikáció és az előre meghatározott tananyagban való haladás lehetővé teszi, hogy jó hangulatban látványos eredményeket érjen el kommunikációs képességei fejlesztésében.

Gyakori kérdések a kihelyezett céges nyelvoktatással kapcsolatban

Van-e lehetőség ingyenes próbaórára?

Minden ajánlatunk tartalmazza a díjmentes próbaórát azzal a tanárral, aki tanítja majd a tanítványt vagy csoportot. Amire érdemes figyelni, hogy a próbaóra időpontjától két hétig tudjuk fenntartani a kért időpontokat a tanár beosztásában.

Hogyan történik a szintfelmérés?

Minden ajánlatunk tartalmazza, hogy egy előre egyeztetett időpontban az oktatásszervező vagy egy tanárunk ellátogat Önökhöz és ingyen felméri a tanuló(k) aktív nyelvtudását, igényeit. Ezt követően biztosítunk egy ingyenes 90 perces bemutató órát.

Milyen tanárok tanítanak?

Kizárólag olyan diplomás angol anyanyelvű tanárok tanítanak, akik nemzetközileg elismert tanári képesítéssel és több év releváns tanítási tapasztalattal rendelkeznek.

Hány fős csoportokat érdemes kialakítani céges nyelvoktatás során?

Tapasztalatunk szerint – főleg, ha a gyakorlati kommunikációs képességek fejlesztése a cél – érdemes a csoportokat 6 főben maximalizálni. Ennél magasabb létszámot nem javaslunk, efölött érdemes több csoportra osztani a tanulókat a hatékony fejlődés érdekében.

Az órák 60 vagy 90 percesek a céges angol nyelvoktatás során?

Az esetek többségében egy alkalom 2*45 percből áll. Ettől függetlenül természetesen mindkettőre van lehetőség, teljes mértékben az Önök igényeihez és időbeli lehetőségeikhez alkalmazkodunk ebben a kérdésben, hogy a lehető legkényelmesebben folyhasson a tanulás. Így intenzív tanulási igény esetén van lehetőség 2*60 perces vagy akár 4*45 perces órákra is.

Van-e plusz költsége a kihelyezett céges angol tanfolyamnak?

Semmilyen plusz költséget nem számolunk fel tanárunk cégükhöz történő kiutazása esetén. Nincs rejtett útiköltség / kiszállási díj, épp ahogyan a szintfelmérő és a bemutató óra is, ez is ingyenes, csak a munkatársak számára megtartott órák után kell fizetni.

Meddig kell lemondani az órát, ha egy alkalmon mégsem tudnak a tanulók részt venni?

Az órákat 48 órával a megtartandó tanóra előtt lehet lemondani, ellenkező esetben azokat kénytelenek vagyunk megtartottnak tekinteni és így az óra díja kiszámlázásra kerül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A lenti információk megadása után tudunk pontos ajánlatot küldeni kihelyezett céges angol nyelvoktatásra.

  • Legyen szíves megadni, hogy mi a tanfolyam célja, milyen helyzetekben szükséges a munkatársaknak az angolt használniuk, amelyekre figyelmet kell fordítanunk a kihelyezett nyelvoktatás során.
  • Kérjük, hogy a tervezett képzés pontos címét adja meg (irányító szám / város / utca / házszám).
  • Legyen szíves megírni, hogy hozzávetőlegesen hány tanuló fog céges nyelvoktatásban részt venni, valamint azt is, hogy tudomása szerint jelenleg körülbelül milyen szintű a kollégák nyelvtudása.
  • Kérjük írja meg, hogy ideálisan mely dátumtól vagy hónaptól szeretné, hogy a képzés induljon.
  • Szíveskedjen megírni, hogy ha tanár kapcsán van bármilyen határozott elképzelés (anyanyelvi, kétnyelvű, egyéb igény).
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.