Jelentkezése sikeres volt!

Köszönjük, hogy jelentkezett IELTS nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunkra.

Jelentkezéshez mindenképp szükséges, hogy kitöltse >> online szintfelmérőnket << azért, hogy megtalálhassuk Önnek a legmegfelelőbb csoportot és tanárt.

szóbeli szintfelmérőt illetően a felmérő tanárunk a jelentkezési (és egyben fizetési) határidő előtt mindenképen keresni fogja Önt a megadott telefonszámon.

Továbbá, az imént elektronikus számlát küldtünk külön e-mailben, melyben megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat (cégnév, bankszámlaszám, összeg), ez alapján tudja utalással rendezni a tanfolyam díját.

Ha nem látja ezt az üzenetet emailjei között, akkor mindenképp ellenőrizze a spam mappában is vagy keressen rá erre az email tárgyra: Számla az Angol Intézet weboldaláról. 

Amennyiben így sem találna az üzenetet, akkor kérjük hívjon fel minket a +36-70-624-9174 számon, mert elképzelhető, hogy rosszul adta meg email címét, mely az elsődleges kapcsolattartási csatorna a tanfolyam részleteivel kapcsolatban.

Üdvözlettel:
Az Angol Intézet Csapata

 

IELTS írásbeli szintfelmérő / IELTS placement test

  • Describe: (1) What the education system is like in Hungary (2) How it helps people have a better life (3) How the education system could be improved