Kommunikációs Dopping üzleti angol nyelvtanfolyam

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

 

Kommunikációs Dopping – magas színvonalú, beszédcentrikus üzleti angol tanfolyam.

Nyelviskola – a Kommunikációs Dopping tanfolyamot szervező nyelviskola az Angol Intézet. A Nyelviskola kötelezettséget vállal, hogy magas színvonalú üzleti angol nyelvtanfolyamot szervez a honlapon hirdetett dátumokon, időpontokban, helyszíneken, Tanárokkal és feltételekkel.

Nyelvtanuló – Nyelvtanuló az, aki a jelentkezési folyamat mind a négy lépését időben teljesíti.

Tanár – egyetemi/főiskolai diplomával, nemzetközileg elismert tanítási képesítéssel és több év tanítási tapasztalattal rendelkező angol anyanyelvi oktató.

Jelentkezés – a jelentkezési folyamat a következő négy lépésből áll:

  • a jelentkezési űrlap kitöltése,
  • az online szintfélmérő teszt kitöltése,
  • szóbeli szintfelmérőn való részvétel (a Nyelvtanuló választása szerint telefonon, Skype-on, vagy személyesen előre egyeztetett időpontban a Széchenyi István tér 7/8. alatt),
  • a tanfolyami díj időben – azaz a honlapon meghirdetett jelentkezési határidőig – történő egyösszegű befizetése.

Akkor tekinthető véglegesnek a jelentkezés, ha a Nyelvtanuló mind a négy fenti lépést a jelentkezési határidőig maradéktalanul teljesíti.

Tájékoztatás – a honlapon meghirdetett jelentkezési határidő után és a tanfolyam első napja előtt a Nyelviskola megerősítő e-mailt küld a csoport elindulásáról, majd az első óra előtt legalább egy munkanappal részletes információkat a csoportról.

Létszám – A Nyelviskola vállalja azt, hogy a honlapon meghirdetett Kommunikációs Dopping tanfolyamot minimum 4 és maximum 8 tanuló közötti létszámmal szervezi meg.

Ha nem jön össze a minimum 4 fős létszám, azaz nem indul csoport a Nyelvtanuló által megjelölt helyszíne(ke)n, napokon, illetve megfelelő szinten, a Nyelviskola vállalja, hogy más, hasonló opció(ka)t ajánl fel a Nyelvtanulónak. Ha a Nyelvtanuló a felajánlott opció(ka)t nem fogadja el, a Nyelviskola vállalja, hogy a teljes, befizetett tanfolyam díjat a Nyelvtanuló által megjelölt bankszámlaszámra egy munkanapon belül visszafizeti.

Helyszín – a Kommunikációs Dopping tanfolyamot a Nyelviskola az alábbi helyszíneken szervezi:

  • Duna Torony (Pest), Népfürdő u. 22. (Árpád hídnál)
  • Central Business Center (Buda), Horvát u. 14-24. (Mechwart ligetnél)
  • Roosevelt 7/8 Irodaház (Pest) Széchenyi István tér 7-8. (Lánchídnál)

Mindegyik helyszín, ahol az órák megszervezésre kerülnek magas színvonalú A, illetve A+ kategóriás iroda, légkondicionálóval és kényelmes, igényes irodai tárgyalókkal.

Tananyag – a Kommunikációs Dopping tanfolyam részvételéhez tankönyv, tananyag vásárlása nem szükséges. A Nyelviskola minden szükséges tananyagot biztosít.

Tanfolyam időtartama – a Kommunikációs Dopping tanfolyam 28 db. 45 perces oktatási órából áll. Ha munkaszüneti nap miatt elmarad egy alkalom, a csoport/tanár megegyezése alapján lesz egy-egy alkalom, ami hosszabb, vagy külön alkalmat tartanak egy másik időpontban.

Tanfolyam díj – a Kommunikációs Dopping – üzleti angol nyelvtanfolyam díja 2017. augusztus 15-től visszavonásig 69 990 Ft. 

Kedvezmények – a Kommunikációs Dopping – üzleti angol tanfolyam díjából a következő kedvezményeket lehet érvényesíteni:

  • Köszönet Kedvezmény – visszatérő Nyelvtanulók 10%-os kedvezményt élveznek a tanfolyam díjából. Visszatérő Nyelvtanulónak az számít, aki korábban végzett Kommunikációs Dopping tanfolyamot, az Angol Intézet által szervezett más típusú tanfolyamok korábbi résztvevőire a kedvezmény nem vonatkozik.
  • English Happy Hour nyeremény – a szerdánként tartott English Happy Hour sorsolás nyertese 10 000 Ft-os tanfolyam utalványt kap, amit bármely Angol Intézet által szervezett tanfolyam díjánál érvényesíthet.

A kedvezmények nem vonhatók össze.

Visszafizetési garancia – Ha a Nyelvtanuló a tanfolyam harmadik alkalma előtt bármilyen oknál fogva meggondolja magát és a Nyelviskolának a michael.lyons@angolintezet.hu e-mail címre jelzi a bankszámlaszáma megjelölésével, hogy nem szeretné a tanfolyamot végig járni, akkor a Nyelviskola vállalja, hogy a teljes, befizetett tanfolyami díjat egy munkanapon belül visszafizeti.

Kihagyott órák – Ha valamilyen okból kifolyólag a Nyelvtanuló egy adott alkalomra (órára) nem tud elmenni, akkor az Angol Intézet Nyelviskola arra NEM biztosít lehetőséget, hogy az órát pótolja egy másik alkalommal.
Ehelyett a Nyelvtanuló kérheti a Tanárát, hogy az adott óra anyagát e-mailen elküldje neki. Emellett, ha a Nyelvtanuló egy következő Kommunikációs Dopping – üzleti tanfolyamra beiratkozik, 2x90 perc erejéig (Hétfő – Szerdai és Kedd – Csütörtöki tanfolyam esetében 2 alkalomig, Pénteki vagy Szombati tanfolyam esetében 1 alkalomig) az elmaradt órákra eső időarányos összeget a Nyelviskola levonja a következő Kommunikációs Dopping – üzleti angol tanfolyamnál fizetendő tanfolyam díjból.

Csoportváltás  Ha a Nyelvtanuló bármilyen oknál fogva csoportot szeretne váltani, feltéve, hogy van hasonló szintű csoport más időpontban, ami még szabad hellyel rendelkezik – figyelembe véve a maximum 8 fős létszámot – a Nyelviskola lehetőséget biztosít, hogy a Nyelvtanuló azt a másik csoportot kipróbálhassa, és ha az jobban elnyeri a tetszését, akkor a tanfolyamot abban a csoportban végig járhassa.

Tanfolyam megszüntetése ha az adott csoport visszafizetési időszakán túl kiderül, hogy a Nyelvtanuló nem tudja a tanfolyamot végig járni, ezt jelezheti – a megszüntetés indok feltüntetésével – a michael.lyons@angolintezet.hu e-mail címre. Ilyen esetekben a Nyelviskola dönthet úgy, hogy az időarányos, fel nem használt órák díját visszatéríti, de nem garantálja azt.

Tanár helyettesítés Ha szabadságolás vagy egyéb, nem várt ok miatt a Tanár nem tud egy adott alkalommal órát tartani, a Nyelviskola igyekszik helyettesítő Tanárt biztosítani, ellenkező esetben a tanfolyam rendszeres Tanárával tart a csoport pótórát egy másik, előre egyeztetett időpontban.

Panaszkezelés – a Nyelvtanuló panaszt, vagy éppen pozitív észrevételt a michael.lyons@angolintezet.hu e-mail címre tehet. A Nyelviskola minden ilyen jelzést komolyan vesz és igyekszik minden esetlegesen felmerülő panaszt a Nyelvtanuló magas fokú elégedettségére kezelni.