Angol társalgási klub

 

Angol beszélgetős klub Budapesten angol anyanyelvű tanárral

Várjuk szeretettel az angol társalgási klub eseményein! Beszélgessen angolul magyar és külföldi résztvevőkkel könnyed hangulatban!

Csatlakozzon hozzánk és fejlessze angol nyelvtudását angol anyanyelvi tanár társaságában. Az English Happy Hour – angol társalgási klub egy remek lehetőség az ismerkedésre, kapcsolatok építésére úgy, hogy közben gyakorolhatja angol beszédkészségét.

 

Helyszín:

Időpontok és kezdés: A MEETUP ÁTMENETILEG HELYSZÍN HIÁNY MIATT SZÜNETEL!

Általában pénteki napokon 18:00 és 19:30 között, de a következő meetup-pal kapcsolatos naprakész információkért kérjük mindenképp nézze meg beszélgető klubbunk hivatalos Meetup oldalát.

Café Factory

Részvétel és regisztráció:
A részvétel ingyenes, azonban az esemény meetup oldalán való regisztrációhoz, valamint helyszíni ital vagy ételfogyasztáshoz kötött.
Kérjük részvételkor támogassa az angol társalgási klub fennmaradását azzal, hogy fogyaszt a helyszínen valamilyen italt vagy ételt ~1.000Ft értékben.

Program:

Az eseményeket Mike, angol anyanyelvi tanárunk tartja, őt érdemes keresni a helyszínen.

Általában egy rövid bemutatkozással kezdjük a beszélgető klubot, hogy egy kicsit megismerjük egymást és bemelegítsünk.

Ezalatt mesélünk kicsit magunkról, ki mivel foglalkozik és mit csinál szabadidejében, amikor épp nem ilyen angol beszélgető klubbokba járunk.

Ezután minden héten egy Mike által hozott témát dolgozunk fel, ami általában egy a munka világához köthető üzleti angol témát vagy egyéb aktualitást takar. Ugyanúgy, mint az Angol Intézet tanfolyamain is, ahol szintén az üzleti angol áll a közzéppontban.

Mike – anyanyelvi tanárunk

Nyereményjáték:

angol társalgási klub nyereményjáték

Végül minden alkalom végén van egy nyereményjáték.

A hírlevelünkre feliratkozók között kisorsolunk egy 10.000 Ft értékű nyelvtanfolyam utalványt, amelyet például Üzleti Kommunikációs Dopping Tanfolyamunkra válthat be a szerencsés nyertes.

Gyakori kérdések a társalgási klubbról

Mi az ajánlott angol tudásszint, kiknek ajánljuk az eseményt?
Az angol beszélgető klub-ot teljesen kezdőknek nem ajánljuk. Ennek az az oka, hogy általában vannak külföldiek is (Mike anyanyelvi tanárunk biztos), akik nem beszélnek egyáltalán magyarul, így ha még csak most kezdted az alapokat, akkor nem annyira ajánljuk a programot még.

Így elsősorban azoknak ajánljuk akik legalább egy gyenge középszinten vannak. Sokan járnak újrakezdők is, akik korábban eljutottak például egy középfokú nyelvvizsgáig, de az utóbbi időben nem kellett használni az angol tudásuk, ezért azt most szeretnék felfrissíteni. Természetesen lehet magasabb nyelvtudással is érkezni, mindenképp jól fogják érezni magukat egy ilyen remek esti programon.

Milyen arányban vannak magyar és külföldi résztvevők?
Általában többségben magyar anyanyelvű résztvevők vannak és 2-3 külföldi résztvevő csatlakozik. Azonban előfordult már, hogy a résztvevők fele (8-10 ember is) külföldi származású volt. Összességében mindig nagyon sokszínű, különböző, nyitott és érdekes ember gyűlik össze ezeken az angol társalgási klub-okon, úgyhogy mindenképp csatlakozz te is. 🙂
Milyen szinten vannak a többiek?
A résztvevők tudásszintje változó, általánosságban elmondható hogy az átlag középfokú szinten beszéli az angol nyelvet.
Lehet később is érkezni a beszélgető klubba?
Természetesen nem probléma, ha a 18:00-ás kezdés után érkezel. Nyugodtan csatlakozz hozzánk bármikor, viszont érdemes sietned, mert annál többet gyakorolhatsz és annál több érdekes embert ismerhetsz meg.
Van-e költsége a programnak?
Az angol beszélgető klub programján való részvétel teljesen ingyenes. A helyszínen – a Nyugati Pályaudvarnál található Eiffel Bistro-ban – történő fogyasztásodat kell mindössze fizetned. Azonban azt mindenképp javasoljuk, hogy regisztrálj a következő eseményre, mert előfordult már, hogy a helyszín változott és ilyenkor csak a meetup oldalon regisztráltakat tudjuk csak értesíteni.