Oktatásszervező állásra keressük következő csapattagunkat Budapesten az Angol Intézet nyelviskolánál.

 

Az Angol Intézet egy budapesti prémium üzleti angol nyelviskola, ahol elsősorban angol anyanyelvi tanárok tanítanak. Tanfolyamaink beszédközpontúságra épülnek üzleti angol fókusszal.

Tanulóink általában nem kezdő szinten lévő dolgozó felnőttek, akik használják vagy a jövőben szeretnék használni angoltudásukat a munkájuk során. Nekik biztosítunk prémium színvonalú angol nyelvoktatást magas egyéni odafigyeléssel.

A cég jövőjét illetően szeretnénk, ha az Angol Intézet Budapest legmeghatározóbb üzleti angol nyelviskolájává válna és ha valakinek a munkájához van szüksége angol nyelvtudásra, akkor mi legyünk az első számú választás.

Ezekhez a célokhoz keressük most legújabb csapattagunkat oktatásszervezői pozícióban, aki a csapat és a cég motorjává válva kézben tartja a szálakat a nyelvtanulók, ügyfelek és a tanárok között.

Olyan csapattagot keresünk, aki hozzánk hasonlóan imádja az idegennyelveket és a nyelvtudás örömét másokkal is meg szeretné osztani azáltal, hogy tanulóink, ügyfeleink elégedettségéért mindent megtesz.

Nálunk a nemzetközi munkakörnyezet nemcsak egy üres frázis, hanem ténylegesen a csapat 80%-a angol anyanyelvű, így az angol nyelvtudás elengedhetetlen lesz a munkavégzésedhez.

Bár alapvetően a munkakör sok adminisztratív feladattal jár, azonban szeretnénk, ha javaslataid alapján ezeket idővel különböző innovatív módszerekkel felgyorsítsuk, akár automatizáljuk, hogy neked mindig csak a lényegi dolgokra kelljen fókuszálnod: a tanulókra, céges partnerekre és anyanyelvi tanárainkra.

angol intézet csapatkép oktatásszervező állás budapest

Oktatásszervezői feladatok és a hozzá kapcsolódó elvárások:

 

Az Angol Intézet tanfolyam szervezőjeként a Te kezedben összpontosulnának az ügyfélkapcsolataink – ezért fontos számunkra, hogy jól kommunikálj, legyél türelmes és segítőkész tanulóinkkal és céges partnereinkkel.

 

Az előző pont magába foglalja a telefonos és e-mailes tájékoztatást, kapcsolattartást és az egyéni igényekre való gyors és professzionális válaszadást – ehhez pedig szükséges, hogy mindig tartsd szem előtt az ügyfél igényeit, legyél rugalmas és fókuszálj a megoldásra.

 

Anyanyelvi tanárainkkal való állandó egyeztetés is része lenne munkakörödnek – ezért elengedhetetlen, hogy rendelkezz erős középfokú angol nyelvtudással (természetesen tökéletes nyelvtan nem szükséges, a lényeg, hogy megértsétek egymást és hatékonyan tudjatok kommunikálni).

 

Mivel a tanárokkal és ügyfelekkel is te foglalkoznál, az adminisztrációs folyamatok elvégzése aktívan része lenne a munkádnak. Ide értjük a tanfolyamok dokumentálását, ellenőrzését, nyilvántartások, online jelenléti ívek frissítését, aktualizálását stb. – Ezekre mind megtanítanánk téged, de az mindenképp fontos, hogy a teljesség igényével, precízen végezd el a rád bízott feladatokat és a tökéletességre törekedj, mert mi is ennek szellemében dolgozunk.

 

Az óraszervezői állás során sokféle adminisztrációs feladat merül fel, melyek nagy részénél Google spreadsheet-eket vagy Excel táblázatokban kezeljük a nagy mennyiségű tanulói adatot – ebből kifolyólag ezen eszközök ismerete mindenképp szükséges, a magasabb szintű függvények ismerete, melyek folyamatok automatizálására is lehetőséget adnak kifejezetten előnyt jelentenek.

 

A pozíció jellegébeől adódóan fontos a mentális rugalmasság feladatok között, egyfajta multitaskingolás képessége. Amit ezalatt értünk, hogy jellemzően több apróbb feladat merül fel napközben, jellemzően különböző témájú pár perces emailek és telefonhívások megválaszolása, mindeközben pedig lesz pár nagyobb lélegzetvételű, több órát igénybe vevő feladat is. Ezen feladatok közötti váltáshoz pedig szükséges egyfajta szellemi rugalmasság.

 

Két fontos megemlítendő még az állással kapcsolatos feladatokat illetően:

1) Az üzleti angol tanfolyamainkon túl, belevágtunk még két új területbe, mellyel majd szintén foglalkoznod kell. Az egyik az IELTS nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok szervezése, az ehhez kapcsolódó folyamatok szinte teljesen megegyeznek az üzleti angol tanfolyaméval. A másik terület, amit szintén nemrég kezdtünk az Westport English School brand alatt futó gyerek angol nyelvoktatás vonal. Itt a folyamatok kis részben különböznek, de természetesen ezzel kapcsolatosan is majd mindent részletesen elmagyarázunk.

 

2) Munkaterhelés: kiszámítható időközönként (újabb, előre tervezett tanfolyam turnusuk indításakor) megnövekszik a munkateher (kb. 1 hétre) és ilyenkor egy sűrűbb időszak lesz és várhatóan túlórázni is kell, azonban utána ez lenyugszik és ezt a munkaórák lecsúsztatásával tudjuk kompenzálni. Általánosságban pedig a munka törzsideje (amikor bent kell lenni) 9:30 és 16:30 között lesz.

 

Amit kínálunk:

 • Cserébe fix havibért nyújtunk neked jutalék lehetőséggel (megegyezés kérdése, lehet teljesen fix is).
 • Modern környezetben töltheted a munkaidődet Budapesten a Lánchídnál található Roosevelt Irodaházban kiváló ügyfélkörrel.
 • Tagja lehetsz a jó hangulatú, multikulturális csapatunknak. 🙂
 • Ezenkívül részt vehetsz tanfolyamainkon is angoltudásod fejlesztése érdekében, amennyiben szeretnél.
 • Egészségedhez és kikapcsolódásodhoz pedig Oxygén Wellness (Fáy úti) & Fitnesz bérlettel járulunk hozzá.

 

Az oktatásszervezői állás eredményes megpályázásához előnyt jelenthetnek a következő ismeretek vagy tulajdonságok:

 • korábbi oktatásszervezői tapasztalat
 • alapvető pénzügyi ismeretek
 • proaktív, innovációs készség: minden folyamatunkat, így beleértve a tanfolyamszervezéssel kapcsolatosakat is mindig lehet jobban és hatékonyabban kezelni, ezért örömmel vesszük, ha ezekre a folyamatokra kitalálsz és bevezetsz jobban strukturált, hatékonyabb, akár teljesen automatizált folyamatokat.
 • angoltanári végzettség és ennek megfelelően anyanyelvi szintű nyelvtudás
 • értékeseítési vagy ügyfélszolgálati tapasztalat.
oktatásszervezői állás Budapesten az Angol Intézet nyelviskolánál

Az állásra való jelentkezéshez az alábbiakat kell elküldeni a [email protected] email címre:

 • angol nyelvű fényképes önéletrajz, benne megjelölve a fizetési igényeddel
 • angol nyelvű motivációs levél, melyben kifejted miért lennél alkalmas a meghirdetett óraszervzői állásra
 • opcionális ügyfélkezelést vizsgáló próbafeladat elvégzése. A próbafeladat letöltéséhez >> kattints ide <<

jelentkezési határidő: május 3.

Kérdés esetén szintén az [email protected] email címre írj, ahová a jelentkezéseket is várjuk.