Online angol tanfolyam anyanyelvi tanárral

 

Tanuljon online angolul kényelmesen bárhonnan!

Az Angol Intézetnél anyanyelvi angol tanár Skype oktatás kereteiben segíti Önt nyelvi céljainak elérésében.

Az online angol nyelvtanfolyammal helytől függetlenül lehetőséget kap arra, hogy tapasztalt angol anyanyelvű tanárral fejlessze nyelvtudását.

Mit jelenthet Önnek angol anyanyelvi tanárral tanulni Skype-on?

Kényelmet

Nem kell dugóban bosszankódni, a parkolással bíbelődni. A saját bögréből kellemesen kávézhat otthon, miközben skype-on* órát vesz személyes angol anyanyelvű tanárától.

Szabadságot

Nincsen helyhez kötve, angol tudását a világ szinte bármely pontjáról fejlesztheti, legyen külföldön, otthon a kertben, az irodában, vagy akár a Balaton partján.

Felszabadult időt

Online angol tanulással rengeteg időt nyer. Így több ideje marad családra, barátokra, munkára, sportra, kikapcsolodásra. Mi kell még?

*az órák történhetnek Google Hangouts-on, FaceTime-on, vagy bármely az Ön számára kényelmes és erre a célra alkalmas megoldás segítségével.

Kinek ajánljuk az angol anyanyelvű tanárt online oktatással?

  • Külföldön, vidéken élőknek – akik szeretnének nálunk, anyanyelvi tanárral tanulni, de olyan helyen laknak, ahonnan nehezen tudnak minket személyesen elérni.
  • Kismamáknak, otthonról dolgozóknak – akik szeretnének tanulni, de nehezen tudják megoldani, hogy pár órára eljöjjenek otthonról.
  • Elfoglalt fővárosi üzletembereknek – akik egyszerűen nem szeretnének a budapesti autóforgalommal vagy a zsúfolt tömegközlekedéssel megküzdeni.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Annyira biztosak vagyunk, hogy beválik Önnek az anyanyelvi angol tanár Skype oktatással, hogy 100%-os visszafizetési garanciát vállalunk érte!

Ha az első két alkalom után meggondolja magát, a teljes tanfolyam díját kérdés nélkül visszafizetjük!

online angol tanfolyam anyanyelvi angol tanár Skype 100%-os pénzvisszafizetési garancia

Lépjen a nyelvi fejlődés útjára online és jelentkezzen most skype tanfolyamunkra!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.